Hvad gør Flagudlejning for at skåne miljøet

Hos Flagudlejning.dk er miljøet en vigtig faktor - et punkt vi prioriterer højt og handler på. I enhver beslutning vi tager bliver den miljømæssige konsekvens vægtet højt og er ofte tungen på vægtskålen. På denne side kan du, læse om hvordan vi forholder os til de enkelte ting, opdelt i kategorier. Intet er for småt, til at vi forholder os til det. 

Genanvendelse:
Pap/papkasser/emballage/fyld
Vi genanvender alt det emballage og fyld vi selv modtager vores produkter i, til forsendelse af varer fra vores virksomhed og ud til kunder. Alt pap som ikke genanvendes, bliver sendt til en genbrugspartner.

Co2 udledning :
Biler
Alle biler er udstyret med partikelfilter og anvisninger til chaufførerne er, at der skal køres med størst mulig omtanke.
Vi kan desværre ikke få elbiler, der opfylder de behov vi stiller til vores biler, vi har undersøgt markedet og det er ikke på nuværende tidspunkt muligt.

Logistikken
Vi planlægger vores kørsler, så vi har den kortest mulige rute endvidere planlægges vores installationer således at vi i samme kørsel kan installerer flere kunder samme dag. Det giver mening for miljøet og for vores økonomi.

Grønne indkøb og grønne varer
Vi indkøber i den udstrækning de findes, kontorartikler, der er miljømærkede. I samarbejde med forskellige leverandører, støtter vi grønne og miljørigtige indkøb.

Tøj
Fra 1.maj 2020 vil vi løbende udskifte al arbejdsbeklædning, til beklædninger der er produceret med hensyn til miljøet. Der er her taget udgangspunkt i både holdbarheden og i materialerne, samt selve beklædningens endelige C02 aftryk. Det nytter ikke, at vi vælger en økologisk bomuld, som kun holder i kort tid og dermed skal genanskaffe, med følge af et endnu højere C02 aftryk.  

Bannere
De bannere, vi producerer og opsætter, bliver efter endt eksponering (ved opdraggivers accept) givet til artisbag.dk, som syr tasker af bannerne. De bannere som ikke bliver brugt til dette, bliver miljømæssigt korrekt bortskaffet.

Diverse
Batterier, papir, blæk/patroner m.m.  bortskaffes ligeledes miljømæssigt rigtigt. Herudover samler vi kaffekapsler, og returneres til Nespresso, så de kan genanvende dem.

Den generelle drift :
I den daglige drift er alle tænkelige tiltag gjort for at mindske energi og vandforbrug. Vi anvender udelukkende LED eller lavenergi pærer/rør som lyskilder. Engangsservice i plastik er bandlyst.
Vores lager er kun i enkelte områder opvarmet, vi bruger Elstablere. Porte åbnes manuelt og lys kun tilladt når vores ovenlys vinduer ikke kan leverer lys nok.
https://miljoevenlig-pakning.dk.

Hos Flagudlejning.dk går vi ind for at tænke på vores miljø og det gør vi med bl.a. disse tiltag.
Vi har valgt at blive registreret hos MiljøvenligPakning.dk for at vise det så vi sammen kan gøre en forskel.

  • Der bruges minimal emballage hver gang det er muligt
  • Der bruges genanvendelig emballage
  • Der bruges emballage fremstillet af genbrugsmateriale
  • Der bruges emballage i høj kvalitet for at undgå ekstra emballage
  • Der bruges den mindst mulige papkasse
  • Der bruges miljøvenligt kassefyld til at udfylde papkassen med
  • Der printes en minimal mængde af pakkesedler, følgesedler mv.